Andromeda Mobiel DJ Meubel

 

Andromeda Mobile DJ Booth

 

Terug naar alle DJ Meubels

 


Prijzen:

Neemt u a.u.b. contact met ons op voor de actuele prijzen.

Transport:

Neemt u a.u.b. contact met ons op voor de actuele prijzen.

Afmetingen van het Andro-mobile DJ meubel

B x D x H : 135cm. x 55cm. x 95-105 cm.


Het opzetten van het mobiele Andromeda DJ Meubel is erg eenvoudig en neemt niet mee dan 10 minuten in beslag. Het DJ meubel bestaat uit een metalen frame waar met 4 inbusboutjes de chroom uitgevoerde poten aan worden bevestigd.  Deze poten zijn in hoogte instelbaar zodat u altij de juiste werkhoogte heeft en het meubel ten alle tijde stabiel staat.

Bovenop het frame plaatst u dan het bovengedeelte van het DJ meubel. Dit meubel is zo gemaakt dat het universeel te gebruiken is. Met andere woorden: De meest gangbare  DJ apparatuur past in dit DJ meubel.

De bekabeling is ook bij dit meubel weggewerkt en het meubel heeft standaard led verlichting aan de voorzijde. In het meubel een 5 tal stroomaansluitingen om uw apparatuur aan te sluiten.

Verder komen er bij dit meubel standaard 2 stands waarop u een laptop  of midi/usb- controller kwijt kunt. Deze stand zijn eenvoudig te plaatsen in een ronde metalen bus in het meubel en ze zijn  draaibaar zodat u ze naar u toe kunt draaien.

Alle onderdelen van dit mobiel meubel passen in een bijgeleverde draagtas met een 2 tal wielen om het eenvoudig achter u aan te kunnen verplaatsen.

Dit DJ meubel, vervoerd in de tas, past in elke auto en is eenvoudig op te slaan wanneer u het niet gebruikt. Ideaal voor de mobiele DJ die snel op- en af wil kunnen bouwen met een maximale uitstraling naar zijn of haar publiek.

Het Andromeda DJ meubel is te koop maar ook te huur. Neemt u voor de voorwaarden en beschikbaarheid even contact op.