Bedrijfsprofiel

 

 

 

 

 


Arnaud vd Werf
heeft zijn creativiteit en inzichten verwerkt in de ontwerpen van Acraft DJ Furniture.  Zijn kennis van het DJ vak, het muziek-produceervak en daarnaast het ontwerpen van meubels heeft geleid tot deze unieke combinatie.  DJfurniture.nl bestaat sinds 2003 en gaat nu verder als ‘Acraft DJ Furniture’.

Naast een groot aantal particuliere muziekliefhebbers hebben ook bedrijven de weg naar hen gevonden. In het verleden zijn opdrachten uitgevoerd voor o.a. Costa Navarino Griekenland , ‘Puro Beach Hotel Mallorca ,’ Bora Bora Beachclub Ibiza en  ‘Sugar Factory Amsterdam

 Arnaud v.d. Werf, oprichter en ontwerper:

” Ik vind dat clubs, DJ’s en Producers goede meubels verdienen om mee te kunnen werken. Naast de functionaliteit moet ook het ontwerp en de uitvoering er perfect uitzien. Dit is waar ik voor sta en waar ik het voor doe.

Persoonlijke aandacht voor de klant staat hoog op mijn lijst. Heeft u een vraag of wilt u graag  advies en overleg? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met mij op. Via de email of gewoon via de telefoon. Contactgegevens vind u hier.