Darina DJ Meubel

 

Darina

andere dj meubels

 

Prijzen:

Vanaf € 775,- ( incl btw) voor een zijdeglans wit  ( ral 9010) geschilderd meubel.

Vanaf € 825,- ( incl btw) voor een zijdeglans geschilderd meubel met een kleur naar uw keuze.

 Afmetingen van het Darina DJ meubel:

Breedte x Diepte x Hoogte: 155 x 55 x 100 cm.
(Aanpassingen van deze maten is mogelijk in overleg).

Transport naar uw huisadres:  Op aanvraag, afhankelijk van de afstand.

http://www.youtube.com/watch?v=_IzjtphEET4

Het Darina DJ Meubel  wordt op maat gemaakt naar uw persoonlijke keus van 2 cd spelers of 2 draaitafels en een mixer in het werkblad van het DJ Meubel. Ook een combinatie van een midi/usb-controller en laptop is uiteraard mogelijk. Het DJ meubel  zal worden aangepast aan de apparatuur,  model en merk van uw keuze (zoals b.v. Pioneer, Vestax, Allen & Heath, Behringer, Denon, Ecler, etc.) Eventuele electriciteits- en geluidsbekabeling zijn uit het zicht weggewerkt in dit DJ meubel.

Het DJ meubel is leverbaar in veel verschillende kleuren. Standaard leveren wij een zijdeglans afgewerkte kleur naar keuze. Maakt u uw keuze via het RAL kleursysteem, of via een ander kleursysteem waar u het kleurnummer van weet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor u de exacte kleur laten mengen en uw DJ meubel in die kleur  uitvoeren. In de meeste verf- en doe-het-zelf winkels kunt u ook voorbeelden van kleuren bekijken en daarna het juiste kleurnummer aan ons doorgeven.

Verder zijn er een aantal accessoires die u kunt toevoegen aan dit DJ meubel. Te denken valt aan ( led) verlichting, electrische ( warme) lucht afzuiging, wielen, stands voor laptop en voor monitorspeakers., een afsluitkap aan de bovenkant, etc,. Ook kunt u de aansluitingen voor stroom  en geluid, inclusief de bijbehorende bekabeling, door ons laten inbouwen in het DJ meubel. Op deze manier wordt het nog gemakkelijker het DJ Meubel aan te sluiten en evt. te verplaatsen.

Voor een 1e overzicht van de accessoires gaat u naar de accessoires pagina op deze website.Wilt u graag iets wat u op deze website niet kunt vinden, neemt u dan contact  met ons op. Wij adviseren u graag en in de meeste gevallen kunnen we aan uw wensen voldoen.