DJ Meubel Andromeda

 

Andromeda DJ Booth


Terug naar alle DJ Meubels

 

 

Dit prachtig ontworpen DJ Meubel is een lust voor het oog. Het meubel past perfect in ieder restaurant, club of ( hotel) lounge maar natuurlijk ook ‘gewoon’ in uw huiskamer. Het DJ Meubel staat op 4 strakke, in hoogte verstelbare, chromen poten. Het DJ meubel wordt op maat gemaakt naar de apparatuur van uw keuze. Vaak zijn dit de modellen van Pioneer maar ook andere merken kunnen door ons worden ingebouwd.

Tegenwoordig wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een macbook/ laptop in combinatie met een controller unit. Ook hiermee zijn wij bekend.

Het DJ Meubel wordt geleverd in een zijdeglans of hoogglans afwerking. Met een aantal geluidsaansluitingen als RCA en XLR connectoren en standaard een 4 tal 220 voltaansluitingen is het zeer gemakkelijk werken met dit meubel. Standaard wordt er ook een warme lucht afzuiging in gemonteerd om de opgehoopte warme lucht ( bij langdurig gebruik) weg te zuigen. Vooral mixers kunnen behoorlijk warm worden en dan is het goed te weten dat ‘alles in orde’ is. Wanneer u een laptop samen met dit meubel wilt gebruiken dan kunt u kiezen er een stand bij aan te schaffen. Ook bij de stand is de bekabeling netjes( door de buis) weggewerkt waardoor de kabels uit het zicht blijven. Netjes en overzichtelijk!

Heeft u liever dit model DJ Meubel in een meer universele opzet zodat u alle soorten en merken kan plaatsen dan is de mogelijkheid er dit voor u te realiseren. De inrichting van het meubel zal dan iets verschillen van dit model, maar de gebruiksmogelijkheden zijn dan wat breder.

 

 

Standaard in dit model DJ Meubel:

220 volt aansluiting met aansluitkabel
Maatwerk inbouw van uw set up ( waar mogelijk binnen dit model)
4 stuks 220 volt aansluitingen in het meubel
2 stuks xlr aansluitingen met bekabeling en pluggen voor in de mixer
2 stuks rca aansluitingen met bekabeling en pluggen voor in de mixer
Electrische luchtventilatie.

 

Afmetingen van het  Andromeda DJ meubel:

Breedte x Diepte x Hoogte: 135cm. x 55cm. x 95-105 cm.
(Evt. aanpassingen van deze maten is altijd mogelijk in overleg)

Prijzen:

Neemt u a.u.b. even contact met ons op voor de actuele prijzen via het contact  formulier.

Transport naar uw huisadres: Op aanvraag, afhankelijk van de afstand.

 

LET OP!

Bent u een mobiele DJ of heeft u een audioverhuurbedrijf?

Wanneer u op zoek bent naar een dergelijk meubel om mee op pad te gaan als ‘mobiele DJ’ verwijzen wij u graag naar de ‘mobiele‘ uitvoering van dit meubel. Ook voor audio-verhuurbedrijven is deze mobiele uitvoering zeer geschikt. Het verschil is dat u bij de mobiele uitvoering het geheel sneller kunt (de)monteren in een meubel, een metalen frame en de 4 draagpoten.  Alles past in een handige draagtas met 2 wielen om het achter u aan te kunnen rijden. Het past met gemak in vrijwel elke auto. Wij leveren bij de mobile uitvoering van dit meubel er ook stands bij om een laptop en controller te kunnen plaatsen.  Bij de mobiele uitvoering zijn deze stands gemakkelijker in- en uit te plaatsen door gebruik van verzonken metalen bussen.  Hieronder een You-Tube Filmpje waarin alles duidelijk wordt.