Radeck 550 DJ Meubel

 

r550
andere dj meubels

 

Prijzen:

Vanaf € 775,- ( incl btw) voor een zijdeglans wit geschilderd meubel.
Vanaf € 825,- ( incl btw) voor een zijdeglans geschilderd meubel met een kleur naar uw keuze.


Afmetingen van het Radeck 550 DJ meubel:

B x D x H: 141cm. x 51cm. x 100 cm.
(Aanpassingen van deze maten is altijd mogelijk in overleg.)

Transport naar uw huisadres: Op aanvraag, afhankelijk van de afstand.

Het Radeck 550 DJ meubel kan worden gebruikt als een universeel DJ meubel, geschikt voor verschillende set-ups. Het meubel heeft 6 vakken om apparatuur te plaatsen zoals bv. Een versterker, Harddiskrecorder en andere wat oudere systemen als een cassettedeck en equalizer.

Verder heeft het meubel 4 vakken om in totaal tussen de 500 en 550 platen of lp’s te herbergen. Elk vak heeft binnenin een klein opstaand randje waardoor de platen niet door kunnen schuiven en in het meubel kunnen ‘verdwijnen’.

Alle kabels zijn bij dit meubel uit het zicht. Door openingen binnenin en aan de onder- zijkanten van het meubel kunnen de kabels door het meubel heen worden geleidt.

U kunt ervoor kiezen uw apparatuur aan de bovenzijde ( cd spelers, draaitafels, mixer) door ons op maat, verzonken,  te laten inbouwen. Zo heeft u aan de bovenzijde een vlak geheel. Op de foto’s kunt u hiervan voorbeelden zien.

Het DJ meubel is leverbaar in veel verschillende kleuren. Standaard leveren wij een zijdeglans afgewerkte kleur naar keuze. Maakt u uw keuze via het RAL kleursysteem, of via een ander kleursysteem waar u het kleurnummer van weet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor u de exacte kleur laten mengen en uw DJ meubel in die kleur uitvoeren.

In de meeste verf- en doe het zelf winkels kunt u ook voorbeelden van kleuren bekijken en daarna het kleurnummer aan ons doorgeven.

Verder zijn er een aantal accessoires die u kunt toevoegen aan dit DJ meubel. Te denken valt aan ( led) verlichting, wielen, stands voor laptop en monitorspeakers., deurtjes, een afsluitkap aan de bovenkant, etc.. Ook kunt u de aansluitingen voor stroom  en geluid, inclusief de bijbehorende bekabeling, door ons laten inbouwen in het DJ meubel. Op deze manier wordt het nog gemakkelijker het DJ Meubel aan te sluiten en evt. te verplaatsen.

Voor een 1e overzicht van de accessoires gaat u naar de accessoires pagina op deze website.Wilt u graag iets wat u op deze website niet kunt vinden, neemt u dan contact  met ons op. Wij adviseren u graag en in de meeste gevallen kunnen we aan uw wensen voldoen.