Vladimir 1000 Platenkast

 

vl1000


Terug naar Platenkasten

 

 

Prijzen:

Vanaf  € 250,- ( incl btw) voor een niet geschilderd mdf model.
Vanaf  € 350,- ( incl btw) voor een zijdeglans wit model ( ral 9010)
Vanaf  € 375,- ( incl btw) voor een model in een kleur naar keuze.
Wielen: € 15,- ( incl btw) per stuk.

 

Afmetingen van de Vladimir 1000  platenkast:
Hoogte x Breedte x Diepte: 106 x 106 x 33 cm.

Heeft u interesse in een platenkast met afwijkende afmetingen? Neemt u even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vervoer/ Transport:  Neemt u a.u.b. even contact met ons op.

 

Vladimir 1000 platenkast.

Eigenlijk zijn vinyl langspeelplaten nooit weggeweest sinds de opkomst van de cd en het tegenwoordig  digitaal weergeven van muziek.Sinds een paar jaar is er weer een opkomende interesse in het verzamelen van langspeelplaten. Bent u een van deze verzamelaars bent of u bent van plan er een te worden dan is het verstandig voor uw platen een goede opbergkast aan te schaffen.  Acraft maakt deze kasten sinds 2003 en heeft inmiddels vele platenverzamelaars als  klant.

De Vladimir 1000 platenkast kan tussen de 900 en 1000 platen herbergen. De kast is een zeer goede oplossing voor de opslag van platen thuis, in de studio of op uw hobbykamer.. In de kast kunt u uw langspeelplaten op een degelijke manier opslaan en sorteren.

De kast heeft 9 vakken, elk 33 x 33 x 33cm. Met deze maat kunt u ook platen in plastic beschermhoezen opbergen. Omdat de vakken niet te breed zijn bent u er zeker van dat uw platen altijd rechtop blijven staan en niet kunnen gaan kromtrekken.

 

De Vladimir 1000 platenkast is leverbaar in verschillende kleuren. Standaard leveren wij een zijdeglans afgewerkte kleur naar keuze. Maakt u uw keuze via het RAL kleursysteem, of via een ander kleursysteem waar u het kleurnummer van weet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor u de exacte kleur laten mengen en uw platenkast in die kleur  uitvoeren.

In de meeste verf- en doe-het-zelf winkels kunt u ook voorbeelden van kleuren bekijken en daarna het juiste kleurnummer aan ons doorgeven.

Het is tevens mogelijk 4 wielen onder de kast te plaatsen. Dit zijn wielen die per stuk 80 kg kunnen dragen. Met deze wielen  heeft u meer dan voldoende draagkracht om uw volle platenkast te kunnen verplaatsen. Ook is het dan mogelijk er een extra Vladimir 1000 platenkast bovenop te plaatsen.

Meer informatie over de wielen kunt u vinden op de accessoires pagina op deze website.